ÜRÜNLER
Tarih 2019-09-06

Yıllardır güvenliğiniz konusunda her türlü hizmeti veren firmamız hizmet ve ürün yelpazesi oldukça geniş olarak siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkmaktadır. Dilediğiniz güvenlik sistemini en kaliteli ve en iyi şekilde bizler tarafından karşılamanız mümkün olmaktadır. iş yeri güvenlik sistemi veya ev güvenlik sistemleri gibi birçok seçeneğimizden yararlanabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimiz bizi kurumsal hattımızdan arayabilir ve fiyat bilgisi de dahil olmak üzere bütün bilgileri sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz. Son dönemde oldukça fazla ihtiyaç duyulan ve artık günümüzde de olmazsa olmazlar arasında olan güvenlik sistemleri sizleri çok büyük zararlardan korur ve artık sadece iş yeriniz için değil eviniz için de oldukça önemlidir.

Eviniz İçin En iyi Güvenlik Sistemlerimiz

Evinize yaşanabilecek olan hırsızlık girişimlerinde harici ve dahili olmak üzere 2 siren vardır ve bunlar devreye girer. Bu sirenler oldukça caydırıcı özelliğe sahip olmakla birlikte yüksek desibelde ses üreterek o aralıktaki yakın çevreyi çıkardığı ses ile uyararak hırsızlığın başınızdan savuşturulmasını sağlamaktadır. Bununla bitmiyor ve güvenlik sistemleri kurduğumuz o anki hırsızlık girişimindeki alarmın ötmesi bizim alarm izleme merkezimize gelir ve gerekli durumlarda polise hırsızlığı bildirmekteyiz. Bu sayede polis sizin evinize en hızlı şekilde ulaşır. Sizler için kurduğumuz ev güvenlik sisteminde evin dış cephesine yerleştirdiğimiz ışıklı ve alarm durumunda oldukça yüksek sesli uyarı veren sireni sayesinde evin korunduğunu göstererek adeta hırsızlar için çok caydırıcı olmaktadır. Çoğu hırsız bunu gördüğünde girmeye cesaret dahi edemediğini gözlemlemekteyiz.

Sizler için kurduğumuz ev alarm sistemleri isteklerinize göre bölgesel, kalıcı veya geçici olarak programlana bilme özelliğine de sahip olmaktadır. Hırsızların sizin evinize kurmuş olduğumuz alarmları sabotaj etmesi oldukça güç olup sabotaja karşı korumalı olmaktadır. Örnek olarak bir hırsız sizin evinize kurduğumuz güvenlik sistemleri uç birimlerini sabotaj ederse veya etmeye çalıştığı anda alarm sistemimiz bu durumu algılayıp bir alarma dönüştürür. Bu alarmda oldukça yüksek ses ile çevreyi uyarmaktadır. Bu durumdan sonra alarm sistemi izleme merkezimiz bu durumu hemen bölgenin polis veya jandarmasına bildirmektedir.

İş Yeriniz İçin Yüksek Güvenlikli Sistemimiz

İlk olarak iş yeriniz için mağdur olmamanız açısından oldukça önemli olan güvenlik sistemimiz hırsızların denemeye cesaret edemeyeceği türden olmaktadır. iş yerinize hırsız geldiğinde dışarıdan baktığında sizler için iş yerinize kurduğumuz güvenlik sistemi ışıklı ve çok ses çıkardığı için hırsızlar için çok caydırıcı olmaktadır. kısacası bırakın hırsızlığı denemeye bile yeltenmeyeceklerinden emin olabilirsiniz. Günümüzde oldukça ihtiyaç olan güvenlik sistemleri hem hırsızlığı önlemek hem de bu tür hırsızlık olaylarının meydana getireceği maddi ve manevi psikolojik yıkım düşünüldüğünde oldukça büyük bir ihtiyaç haline gelmektedir. Ülke genelinde hırsızlık olayları gibi suçlar çok sık görülmeye başlamştır. Bundan dolayı işyeri alarm sistemleri gibi hırsızlık önleme amacı ile elektronik sistemleri sizlere şiddetle önermekteyiz.

Firmamız iş yerinize 7/24 koruma ve alarm çalması dahilinde bölgeye en yakın olan kolluk kuvvetlerinin gelmesini sağlamaktadır. geliştirdiğimiz özel alarm sistemlerimiz hırsızlar tarafından sabote edilemeyecek bir biçimde tasarlanmış olmaktadır. bir alarm sisteminden ne bekliyorsanız bütün beklentilerinizi sizler için kurduğumuz güvenlik sistemleri karşılamaktadır. hırsızlık girişimlerinde yüksek desibelde ses yayarak ve direkt olarak alarm izleme merkezimiz tarafından ilk müdahalenin en hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamaktayız. Sizler de iş yeriniz için hırsızlık olayları açısından önlem almak ve bu tür tatsız olayların yaşanmamasını istiyorsanız, bu konuda firmamız siz değerli müşterilerimize güvenlik sistemlerini sunmaktadır.

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır